Bed & Breakfast

Taalweekend in Frankrijk!

Bogaers Taleninstituut bestaat dit jaar 35 jaar. Ter ere daarvan wordt er een taalweekend georganiseerd waar iedere liefhebber van de Franse taal en cultuur de taal lokaal onder de knie kan krijgen en waar hij/zij de ins en outs zal leren van de Franse cultuur.

Het zal een geweldig weekend worden in het pittoreske Auxi-le-Château. Dit heerlijke stadje ligt in het noorden van Frankrijk. Bogaers Taleninstituut heeft daar sinds kort een dépendanc/guesthouse, waar plaats is voor 4 of max. 5 personen

Er is op enkele minuten afstand ook een camping met cottages, waar je met 4 personen kunt overnachten voor ca. € 25,- p.p.p.n.

https://campingpasdecalais.fr/  OF: https://www.auxicamping.fr/

Maar wanneer dan?

4 x per jaar (in voor- en najaar en zelfs op aanvraag – bij voldoende deelname).Mei 2021 was al snel volgeboekt, daarom in 2022 hebben 3 weekenden op de planning gezet!

25 t/m 27 maart is gereserveerd voor Kwantum, 27 t/m 29 mei is vol en 24 t/m 26 juni is nog vrij!  En…… 9 t/m 12 september is ook nog beschikbaar.

Dan heb je de kans om alle kennis die je hebt opgedaan tijdens de lessen in de praktijk te brengen. Bestel eens wat brood bij een authentieke Franse bakker of, mocht je van een uitdaging houden, vraag eens aan een lokale Fransman hoe zijn of haar dag is, en of er in de buurt wat te bezichtigen is. De taalopdrachten worden op maat gemaakt en op je eigen niveau aangeboden.

Maar geen zorgen: tijdens het weekend stomen wij jou klaar om een algemeen gesprek aan te gaan. Op zaterdag- en zondagochtend hebben we een gezamenlijke les om het geheugen op te frissen en jouw kennis weer tiptop in orde te maken. Dit zul je nodig hebben voor de middagactiviteit.

Prijzen

Vanaf € 295 p.p. kun je je al middenin de Franse cultuur begeven in een prachtige omgeving. Lessen en activiteiten zijn allemaal inbegrepen behalve accommodatie.

Voor € 395 p.p. is een accommodatie voor twee overnachtingen – met ontbijt – wel inbegrepen.

Inschrijfgeld € 25,- p.p. en € 75,- lesmateriaal

 

Klik hier voor meer informatie en het programma!

Bekijk ook eens wat toffe foto’s van het verblijf! Die kun je hier bekijken.

Wij hebben er zin in!

Wij hopen jou terug te zien in Auxi-le-Château.

A bientôt!

auxi
Recreatieve activiteiten in de Pas-de-Calais

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven